Referenties

Porsche Centrum Eindhoven en Maastricht - Martin van Os- Aftersales Manager:

Porsche Zuid Nederland maakt momenteel een sterke groeispurt mee. Een persoonlijke aanpak van de klanten willen wij graag vasthouden. Wat nu werkt, werkt morgen niet meer. Wij willen dat onze medewerkers zich persoonlijk ontwikkelen in effectiviteit en leiderschap.

Daniëlle helpt ons hierbij om de talenten optimaal te benutten en zelfsturend en teamleiderschap verder te ontwikkelen bij onze medewerkers. Haar aanpak is concreet en effectief. Ze heeft inmiddels meerdere verschillende maatwerk en persoonlijke leiderschapstrajecten en leidinggevende trajecten naar volle tevredenheid voor ons afgewerkt. Wij werken graag met haar samen.

ICT-Bedrijf - Directeur

Cijfer: 9

Daniëlle is een goede bemiddelaar en weet de neuzen dezelfde kant op te krijgen! Wij hebben Daniëlle gevraagd om in eerste instantie met 1 team aan de slag te gaan om meer spirit te ontluiken. Hierbij hebben wij de Werkenergieanalyse® ingezet. Dit had een verrassende positieve uitwerking, waardoor we direct besloten om ons andere team hierbij aan te sluiten.

Vervolgens hebben we, naar aanleiding van de gezamenlijke uitkomsten van de analyse, met de 2 teams, het MT en Daniëlle een brainstormsessie gehouden. Hierbij hebben we eerst een duidelijke richting voor de toekomst neergezet middels het Officier Betrokkenheidsmodel. Aansluitend zijn we gaan brainstormen hoe we met meer positieve energie bepaalde werkzaamheden beter aan kunnen pakken.

De uitkomsten uit deze sessie zijn we nu aan het implementeren. De medewerkers voelden zich gehoord. Het is positief merkbaar in de organisatie dat we het coachtraject hebben doorlopen.

Man – Midden 30

Cijfer 10

Referentie opgenomen in de Werkenergieanalyse®-nieuwsbrief februari 2016 (Zie recensie bij Werkenergieanalyse) Ik voel met stabieler, zelfverzekerder. Ik ga veel rustiger en effectiever om met hectische situaties, uitdagende personen en weet meer overzicht te houden en beter grenzen te stellen. Behalve het mooie effect op de werkvloer, vindt mijn vrouw mij een veel lievere man èn een leukere vader voor de kinderen geworden.

Heeft het traject: Excelleren in je baan (=persoonlijk leiderschap op de werkvloer) traject gevolgd

Vrouw – 56 jaar

Cijfer 9 (ik geef nooit tienen)

Daniëlle is een zeer inspirerend persoon. Ik voelde me meteen op mijn gemak en geaccepteerd. Ze heeft heel snel duidelijk waar het om gaat. De ‘levenslijn’ was een echte eye opener. Momenteel volg ik een Persoonlijk Leiderschaptraject.

Vrouw – 38 jaar

Enige tijd geleden heb ik een persoonlijk leiderschapstraject gedaan bij Danielle. Door haar warme en open persoonlijkheid, heb ik mezelf durven openstellen en we hadden veel herkenning in elkaar. Daarmee heeft ze muurtjes doorbroken waarover ik alleen niet heen kon klimmen. Ik heb mezelf beter leren kennen en ben gegroeid als mens, niet op de laatste plaats door de praktische aanwijzingen en opdrachten. En dat is een groot geschenk, waar ik nog dagelijks dankbaar gebruik van maak.